Wegens nabijheid van zendmasten voor de mobiele telefonie verlaagde het gerechtshof op 12 januari de WOZ waarde van een woning met 80.000 Euro. Hiermee worden eerdere uitspraken gevolgd in andere geeenten.

2 Responses to “Waardedaling woningen nabij umts masten”

 1. Mogelijk bent u op de hoogte van het feit dat bellen met een GSM, in het bijzonder voor kinderen, schadelijke gezondheidsgevolgen heeft.
  Maar uw GSM-toestel is niet de enige bron van microgolfstraling. De laatste jaren vond er een explosieve groei plaats van onze blootstelling aan gepulste microgolfstraling. Met name door GSM masten -en antennes (2G, 3G, UMTS,…), draadloze DECT-telefoons, draadloze DECT-babyfoons, draadloos internet via WiFi/WLAN en satellieten enz.

  De politici laten de (telecom) industrie zelfs begaan bij de uitbouw in Europa van nóg meer en nieuwe bronnen van gepulste microgolfstraling, zoals van tienduizenden bijkomende masten en antennes voor 4G (LTE), WiMax, “slimme” draadloze energiemeters in elk huis, enz.

  Volgens duizenden professoren, onderzoekers en artsen is er een direct verband tussen de recente stijging van patiënten met chronische aandoeningen (Alzheimer, ADHD, fibromyalgie, CVS, slapeloosheid, allergieën, enz.) en de exponentiële toename van elektrosmog in de laatste 10 jaar.

  De beleidsvoerders werden door talloze professoren en wetenschappers herhaaldelijk gewaarschuwd dat de huidige blootstelling aan microgolven een rechtstreekse bedreiging vormt voor de volksgezondheid en dat nieuwe biologisch gebaseerde veiligheidsstandaarden noodzakelijk zijn.

  Het wordt hoog tijd dat politici zich realiseren dat de volksgezondheid van het allergrootste belang is en zij dienen daar ook naar te handelen.

  – De EU-conferentie (van 16 en 17 nov. 2011) waar geen plaats lijkt te zijn voor wetenschappers met verschillende inzichten. Geen enkele wetenschapper wiens onderzoek de schadelijke gezondheidseffecten van gepulste microgolven herhaaldelijk bewezen heeft, is uitgenodigd. We verwijzen o.a. naar: L. Hardell, H. Lai, M. Kundi, F. Adlkofer, G. Oberfeld, O. Johansson, M. Havas, etc. (details van de conferentie: http://www.onetec.be/EMF2011)

  – De Europese regeringen en hun wetgevingen die geen rekening houden met de – wetenschappelijk herhaaldelijk bewezen – schadelijke sub-thermische gezondheidseffecten van EMV.

  – Het feit dat – uitgezonderd in Zweden en Spanje – er nog steeds geen erkenning is van elektrohypersensitiviteit als handicap.

  – De impact van de telecom industrie op onderzoek. Onderzoek gefinancierd door de telecom industrie vindt negen keer minder biologische effecten dan studies van onafhankelijke onderzoekers. Toeval ?

  Professor Olle Johansson:

  “Governments and health protection agencies usually hide behind out-of-date “official guidelines” that were drawn up when it was thought that the only way that living organisms could be harmed by electromagnetic radiation was if it was sufficiently strong to cause significant acute heating. And in fluid-filled plastic dolls!

  This is totally false! There has been countless papers in scientific journals over several decades that show very clearly that there are non-thermal biological effects (some of them extremely harmful) of electromagnetic fields that are well below the official safety guidelines.”

  R.Hoekenga

  • Ik ben heel blij dat er meer aandacht aan wordt besteed, Ik ben een van de slachtoffers van electrostress. Zit nu zelfs in een psych,inrichting. Ik heb een eigen woning maar de verkoop gaat zo slecht..dat ik radeloos ben.Wie weet er een plek voor me.
   Groetend

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Nieuwe telefoon kopen? Check en vergelijk eerst de straling op stralingswijzer.nl. We tonen de hoeveelheid SAR en Connect straling en geven tevens de prijs weer. Ook lees je informatie over de gevolgen van straling, tips hoe je de straling kunt beperken, video's, literatuur en nog veel meer. Niets van deze site mag zonder expliciete toestemming worden gekopieerd of gebruikt. De informatie op deze site is afkomstig uit diverse bronnen en inzichten. Lees voor een beslissing altijd meer informatie via andere wetenschappelijke bronnen. © 2011 - 2014Stralingswijzer.nl vergelijken GSM straling Door: Betaalbare website hoorn Interessante links: Goedkoopste Autoverzekering Vergelijken foto op canvas Moderne canvas doeken Fotobehang kopen Online rendement Samsung Galaxy S5 De inhoud van deze website is uitsluitend informatief. Hoewel de inhoud van deze website zorgvuldig is samengesteld, kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. Stralingswijzer is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade ten gevolge van virussen of enige andere schade. Stralingswijzer is niet aansprakelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de inhoud van deze website of andere websites waarnaar op deze website verwezen wordt. Gebruik van de website is geheel op eigen risico. links