De stralingswaarden zijn geupdate. We hebben de SAR en connect waardes van de nieuwste smartphones gepubliceerd. Klik rechtsboven voor de juiste lijst. We hebben onderstaande telefoons toegevoegd. De Galaxy S4 heeft een lage sar waarde van slechts 0,28. De connect waarde is nog niet bekend.

Nokia Lumia 620
Samsung Galaxy S2 plus
LG Optimus G
HTC One
Samsung Galaxy S4
SonyEricsson Xperia tipo
SonyEricsson Xperia J
Samsung Ativ S
SonyEricsson Xperia Z
RIM/Blackberry Z 10
SonyEricsson Xperia V

Er zijn veel producten tegen straling beschikbaar. Helaas betekent dat dat er ook veel rommel op de markt is. Memon is een bedrijf dat sinds 1986 bezig is deze technologie te onderzoeken. En vanuit Oostenrijk en Beieren de technologie verspreidt. Vanaf 1990 zijn verschillende stralingstechnologieën getest en zijn er producten ontwikkeld. De memon producten neutraliseren de negatieve bijwerkingen van straling van mobiele telefoons. Daarnaast zijn er verschillende producten voor kraanwater, elektrische apparaten en auto’s. Via stralingswijzer.nl kunt u de memon producten aanvragen. Stralingswijzer is van mening dat deze producten het best onderzocht en onderbouwd zijn. U bestelt dan via Memon voor de adviesprijs en zij sturen het product naar u op.

Memonizer Mobiel € 99: Dit is aan te brengen op elke mobiele telefoon en biedt:

  • Bescherming van lichaam en geest tegen negatieve, energetische informatiestraling.
  • Harmonisering van schadelijke informatiefrequenties.;
  • Verhoogde vitaliteit, gezondheid en levenskwaliteit
  • Eenvoudig te installeren

Via onderstaand formulier kunt u het product bestellen. U monteert het op uw mobiele telefoon, telefoon systeem, dect telefoon of draagbare telefoon. Per apparaat gebruikt u één product.

Hier vind je de SAR waarde en connect stralingswaarde van de samsung galaxy note en de samsung galaxy S2. Samsung staat erom bekend dat het telefoons met lage stralingswaarden produceert.

De Samsung Galaxy Note N7000 heeft een SAR van 0.26 en een Connect waarde van -0.76. Dit is De laagste waarde onder alle telefoons op dit moment.

Samsungblog.nl vergelijkt de aanbiedingen voor de Galaxy Note hier.

De Samsung Galaxy S2 i9100 heeft een SAR van 0.34. De connect waarde is -0.53. Samsungblog.nl vergelijkt de abonnementen voor de Galaxy S2 hier

Beide telefoons scoren zeer goed als het gaat om lage stralingswaarden.

Via Studentmobiel kun je beide telefoons met abonnement gratis krijgen.

Wegens nabijheid van zendmasten voor de mobiele telefonie verlaagde het gerechtshof op 12 januari de WOZ waarde van een woning met 80.000 Euro. Hiermee worden eerdere uitspraken gevolgd in andere geeenten.

Verminderstraling Tips om straling te verminderen

Canvascentraal vergelijk prijzen canvas doeken

Welkom op stralingswijzer.nl. Op deze site geven we meer informatie over de verschillende vormen van straling. Omdat de GSM of Smartphone vaak op het lichaam wordt gedragen is dit een directe bron van straling. Over de gevolgen van straling op de gezondheid zijn zowel bevestigende als ontkrachtende onderzoeken en verhalen te vinden. Deze vind je ook terug op de site.

Verder vergelijken we GSM’s op de straling die ze uitzenden. Dit betreft de SAR waarde van alle telefoons evenals de connect waarde. Van de nieuwste smartphones tot de wat oudere of prepaid toestellen. Je kunt gemakkelijk zien hoeveel straling je telefoon afgeeft en hoe de nieuwe telefoons straling afgeven. Daarnaast hebben we de prijzen en abonnementen er direct naast gezet zodat je voor een nieuw toestel eerst onze vergelijker kunt bekijken.

Wij zijn van mening dat een GSM met een lage stralingswaarde de voorkeur zou moeten hebben totdat er overtuigend bewijs is dat straling op lange termijn geen gevolgen voor de gezondheid heeft. Oriënteer altijd eerst op de informatie op deze site en andere bronnen voordat je een beslissing neemt.

Nieuwe telefoon kopen? Check en vergelijk eerst de straling op stralingswijzer.nl. We tonen de hoeveelheid SAR en Connect straling en geven tevens de prijs weer. Ook lees je informatie over de gevolgen van straling, tips hoe je de straling kunt beperken, video's, literatuur en nog veel meer. Niets van deze site mag zonder expliciete toestemming worden gekopieerd of gebruikt. De informatie op deze site is afkomstig uit diverse bronnen en inzichten. Lees voor een beslissing altijd meer informatie via andere wetenschappelijke bronnen. © 2011 - 2014Stralingswijzer.nl vergelijken GSM straling Door: Betaalbare website hoorn Interessante links: Goedkoopste Autoverzekering Vergelijken foto op canvas Moderne canvas doeken Fotobehang kopen Online rendement Samsung Galaxy S5 De inhoud van deze website is uitsluitend informatief. Hoewel de inhoud van deze website zorgvuldig is samengesteld, kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. Stralingswijzer is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade ten gevolge van virussen of enige andere schade. Stralingswijzer is niet aansprakelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de inhoud van deze website of andere websites waarnaar op deze website verwezen wordt. Gebruik van de website is geheel op eigen risico. links