WeFi en Tawkon hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe applicatie te ontwikkelen die automatisch een mobiele oproep naar het wifi-netwerk kan overzetten wanneer de stralingsniveaus een bepaalde drempel overschrijden meldt channelworld.

De software, die beschikbaar moet worden vanaf het derde kwartaal van dit jaar (2011), is in eerste instantie ontworpen om gebruikers ervan te informeren wanneer de stralingsniveaus een te hoog niveau halen. Dit kan het geval zijn wanneer je je verder van een GSM-antenne bevindt of wanneer je vanuit de kelder van een gebouw probeert te bellen.

De nieuwe applicatie schakelt dan over op het gebruik van een Wifi-netwerk. Deze gebruiken radiosignalen vergelijkbaar met die van een GSM. De straling is wel veel minder sterk dan bij mobiele telefoons.

Tawkon ondersteunt de volgende platforms: Android (betaversie), Blackberry, Symbian, iPhone, Windows Mobile en Palm. De app werkt nog niet voor alle modellen van alle merken, maar dat is wel het geval voor Motorola, HTC en Samsung. De iPhone-app werd nog niet goedgekeurd door Apple, maar zal wel worden voorgesteld op het Mobile World Congress.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Nieuwe telefoon kopen? Check en vergelijk eerst de straling op stralingswijzer.nl. We tonen de hoeveelheid SAR en Connect straling en geven tevens de prijs weer. Ook lees je informatie over de gevolgen van straling, tips hoe je de straling kunt beperken, video's, literatuur en nog veel meer. Niets van deze site mag zonder expliciete toestemming worden gekopieerd of gebruikt. De informatie op deze site is afkomstig uit diverse bronnen en inzichten. Lees voor een beslissing altijd meer informatie via andere wetenschappelijke bronnen. © 2011 - 2014Stralingswijzer.nl vergelijken GSM straling Door: Betaalbare website hoorn Interessante links: Goedkoopste Autoverzekering Vergelijken foto op canvas Moderne canvas doeken Fotobehang kopen Online rendement Samsung Galaxy S5 De inhoud van deze website is uitsluitend informatief. Hoewel de inhoud van deze website zorgvuldig is samengesteld, kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. Stralingswijzer is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade ten gevolge van virussen of enige andere schade. Stralingswijzer is niet aansprakelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de inhoud van deze website of andere websites waarnaar op deze website verwezen wordt. Gebruik van de website is geheel op eigen risico. links